Geweldige pizzeria

April 17, 2009

p4170092Vanavond hebben we heerlijk gegeten. Op aanraden van een Italiaanse tolk die in Italie met ons mee zal reizen kwamen we terecht bij een goede pizzeria. Het was even zoeken maar dan heb je ook wat. Een heel mooi gebouw en heel gezellig ingericht. Samen met Jan Nabuurs en Theo Kuijpers waren we daar naar toe gegaan.

En er waren nog meer mensen van de groep aanwezig. Een aantal Duitsers en later kwam ook de familie Westhuis nog. Die waren wat later omdat Cor een ongelukje had gehad met zijn tanden. Maar dat is nu weer helemaal in orde, ook dankzij de Italiaanse reddende engel.

Maar de pizza’s smaakten heel goed, evenals de wijn. Heerlijk!

Theo had natuurlijk geen pizza, maar hij had nu risotto met zalm. Op aanraden trouwens van Vincent Schoenmakers. Die mailde vandaag dat Theo maar eens vis moest eten. Dat zou goed zijn in de voorbereiding voor de loop. Nou, dat heeft hij dus gedaan, en het was goed bevallen.

Verder is het aardig vol intussen in de sporthal. Maar de sfeer is vooralsnog heel erg goed. Hopelijk blijft het zo, als ze gaan afzien vanaf zondag.

Volgende: In optocht door Bari

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s