Uitzicht op bergen en finishers

May 1, 2009

We hadden bedacht dat we beter alvast naar de finish konden rijden vandaag, zodat Theo met zijn been omhoog kon gaan zitten, inplaats van weer de hele dag te gaan staan bij een verzorgingspost.

p5010342Dus zijn we alvast naar Pescantina (volgens mij een ander stadje dan op de lijst stond) gereden en daar een plaatsje gezocht waar we de lopers kunnen zien finishen. Is ook wel eens leuk om de eersten te zien binnenkomen.

En tegelijkertijd hebben we al een mooi uitzicht op de bergen. Op de foto is ook nog net de sneeuw te zien op de linker berg.

Volgende: Omgeven door bergen

Advertisements

6 Responses to “Uitzicht op bergen en finishers”

 1. Jim Says:

  Volgens mijn lijst (weetjewel) van Ostiglia naar Pescantina (67,9km), dus dat is correct. En als ze nu al weer binnen zijn blijven ze als een speer gaan. Voor hen is het niet of ze het uitlopen maar wie als eerste eindigt. Nauwelijks te bevatten over zo’n afstand. Ben benieuwd wat de echte bergen gaan brengen.


 2. Het is natuurlijk balen dat je niet mee kunt lopen, maar als we je zo op dit stoeltjes zien zitten met dat geweldige uitzicht……..
  Fijn dat jullie met de hele stoet mee blijven gaan, want het is toch een bijzondere tocht met al deze mensen. Groeten uit het (ook) zonnige Sint Anthonis

 3. Annemieke Says:

  @Jim, ik heb de lijst weer gevonden, heb hem nu bij favorieten opgeslagen. Daar stond inderdaad de goede plaatsnaam op.

  @Mark en Marianne, ja het uitzicht is prachtig. We krijgen steeds meer zin om die richting op te gaan. Maar hopelijk gaat Theo dan niet te vroeg weer starten. Joachim (die de route uitzet) zei al dat hij de mooie stukjes er om te beginnen maar eens uit moet pikken. En dan maar zien hoe het gaat.

 4. Loek neve Says:

  Ja he….. kijk hem daar nu eens lekker zitten in de zon. Het lijkt een perfect vakantieplaatje. Gelukkig weten we dat er achter de schermen (en naast de kaders van de foto), ook heel hard gewerkt wordt. Door sporters en ook door hulpdiensten. en toch…. ik zou bijna jaloers worden.
  Groeten uit Boxmeer.

 5. Lieke Says:

  Leuke foto! Fijn om om papa zo te zien genieten!
  Liefs xx

 6. Cora Says:

  Jeetje Theo die benen zijn echt nog te wit, maar je bent druk er iets aan te doen…

  We hopen dat je snel weer verder kunt lopen..

  Succes en geniet ze…

  groetjes


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s